Izdvajamo

Travnati tepisi

Travni tepih iz američkih travnih mješavina uzgojenih je na Prekmurskim pjeskovitim tlima, tako da je trava tamnija i vremenski više stablinija. Pogodna je za postavljanje kako u kontinentalnom tako i primorskom području. Travni tepih u dimenzija 400 mm x 1650 mm na paleti je 36-40 m2. Isporuke vršimo osobnim prijevozom na paletama. Cijena travnog tepiha u ovisi o količini i udaljenosti isporuke. Zbog punjenja rubova na kalkulaciju dodajte 5-10% travnog busena.

Opširnije...

Automatska navodnjavanja - korisni savjeti

Nekoliko korisnih savjeta za štednju vode:
 

Ne potapajte vaš travnjak!

Izbjegavajte prekomjerno navodnjavanje travnjaka. Višak vode se ionako ne iskoristi. Ukoliko se puno vode aplicira u kratkom vremenu dio će se izgubiti površinskim otjecanjem, a dio isparavanjem s površine. Brzina upijanja ovisi o tipu i sastavu tla. Kod slabije propusnog ili na kosinama, umjesto da navodnjavate npr. 20 minuta bez prestanka, uključite navodnjavanje 4 puta po 5 minuta s 15-minutnim pauzama između  obroka. To će omogućiti tlu da upije vodu i smanjiti gubitke.

Opširnije...

Automatsko navodnjavanje - najčešća pitanja

Koja je stvarna prednost ugradnje sustava za navodnjavanje?


Sustav za automatsko navodnjavanje štedi vrijeme koje obično trošite stojeći sa šmrkom u ruci i omogućava da vaš travnjak i posađeno bilje dobije vodu i u vašem odsustvu. Pored uštede vremena sustav za navodnajvanje omogućava ravnomjernu aplikaciju vode prema potrebama biljnog materijala, stvarajući na taj način optimalne uvjete za razvoj bilja, sprječava pojavu korova i bolesti bilja, te štiti sredstva koja ste uložili u uređenje travnjaka i kupnju ukrasnog bilja.

Opširnije...

Navodnjavanje vrtova

Svrha sustava za navodnjavanje je ravnomjerno i učinkovito apliciranje vode u minimalnoj količini potrebnoj za zdravi razvoj travnjaka i biljnog materijala u vrtu. Za učinkovit i pouzdan sustav navodnjavanje potrebno je slijedeće:• Odabrati odgovarajuće uređaje prema tipu biljnog materijala i karakteristikama terena• Broj i raspored uređaja prilagoditi za ravnomjerno navodnjavanje uz najmanji utrošak vode• Osigurati odgovarajući raspoloživi protok i radni pritisak za ispravan rad uređaja• Odabrati odgovarajući programator za jednostavnu prilagodbu količine vode potrebi bilja 

Za dugovječan i pouzdan rad vašeg sustava za navodnjavanje nudimo vam kvalitetne Rain Bird uređaje i opremu,  servis i zamjenu uređaja u garantnom roku, te brzu isporuku.

Više članaka ...

  1. Ruža kraljica cvijeća

Lajkajte nas na Facebooku!

Rain Bird - automatski sistemi navodnjavanja

Detaljnije o RAIN BIRD sistemu možete preuzeti OVDJE.

Hortikultura

Naše reference

-    Gumiimpex GRP
-    Bernarda d.o.o.

-    Hotel Bernarda
-    KBC Split
-    Hotel Eden
-    Hotel Zlatna ribica brodarica Šibenik
-    Zračna luka Zemunik Zadar
-    Kaufland
-    Plodine
-    Lidl
-    Centar energetske efikasnosti Čakovec
-    Wellmart Pag
-    Abit – kamen kuće Škrapi Istra
-    Privatna vila Fiorini Istra
-    Croatia inspekt Privatna kuća Jadranovo Krk
-    Solvis
-    Škola Tomisliv Špoljar

-    Medifarm Velika Gorica
-    Ljekarne Salus
-    Hotel La gus
-    Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića varaždinske Toplice
-    Zagorje Tehnobeton
-    Nogometno igralište NK Podravac
-    Vinarija Mežnarić
-    Vinarija Najman
-    KB Sračinec
-    Magro centar
-    Protecta
-    Prometal Zelina
-    Oprema Ludbreg
-    Benzinska postaja Šilec
-    Merkur
-    ITC
-    Montall Lepoglava
-    Finessa grupa

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem